torstai 28. huhtikuuta 2016

Betoniruukku & mangopuu





Istutettiin muutama viikko sitten mangon siemen multaan ja ruukku kävi mangopuulle äkkiä liian pieneksi. Tänään löysin Prismasta tyylikkään betoniruukun ja vaikka noita ruukkuja on kaappiin muutama kertynyt, oli tuo pakko kotiuttaa. Varsinkin kun mangopuukin oli vailla isompaa ruukkua! Saa nähdä, toivottavasti ei ottanut nokkiinsa siirrosta.

Onko teillä kokemusta mangopuun kasvatuksesta? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

Kaunista torstaita,
Heidi

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kevätlinkkirinki


Kevät on meilläpäin pitkällä ja edellisessä postauksessa kyselinkin mitä kevään merkkejä te olette jo nähneet. Omaan listaani minulla on ilo lisätä västäräkki - västäräkistä vähäsen, jihuu! :) Olen nyt mukana emännöimässä Kivemman blogin kevätlinkkirinkiä. Toivottavasti tekin lähdette mukaan linkkailemaan keväisiä postauksia!


Ohjeet:

1. Seuraa Kivempaa blogia tai Ruusumäki -blogia (GFC, Bloglovin, Pinterest tai Facebook) JA/TAI laita blogiisi Kevätlinkkiringin mainos.

2. Linkkaa 1-3 postaustasi (Ne voivat olla milloin tahansa julkaistuja, mutta ne EIVÄT SAA liittyä talveen, kesään tai syksyyn)

3. Kommentoi postausta, joka on oman linkkisi edellä. Lisäksi kommentoi vähintään yhtä monta postausta kuin olet itse linkannut.

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevään merkkejä


Tiedättekö sen tunteen, kun vuoden ensimmäinen leskenlehti kävelee vastaan? Olen niitä yrittänyt metsästää, koska silloin vasta on virallisesti kevät minulle. Eilen omalta pihalta vihdoin niitä löytyi! Juoksin sisälle hakemaan kameraa ja vaivaiset viisi sekuntia myöhemmin leskenlehdistä ei ollut enää jälkeäkään. Syyllisin ilme oli vajaa 2-vuotiaalla...

Eilen söimme terassilla ensimmäistä kertaa - kotona leivottu pitsa maistui ulkona vielä tavallistakin herkullisemmalta. Tänään meidän yli lensi valtavan iso kurkiaura, josta en ikävä kyllä onnistunut kännykällä nappaamaan kuvaa. Seuraavaksi vastaan rymisteli harjakone ja läheisessä leikkipuistossa liihotteli perhonen.

Mitä kevään merkkejä te olette jo bonganneet? :)

Arvonnan voittaja

Random.org arpoi voittajan ja RIEMUpuodista suosikkinsa saa valita...

anonyymi: marianna1 at luukku.com
(Kurkkaa sähköpostiisi)

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! :)

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Arvontamuistutus


Tulin vielä muistuttelemaan synttäriarvonnasta. Vielä tämä viikonloppu aikaa osallistua. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille,
Heidi

Arvonta suoritetaan yhteistyössä RIEMUpuodin kanssa.

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Uusia alkuja ja arvontamuistutus


Otsikko viittaa siis niinkin dramaattiseen asiaan kuin narsissien istutukseen. Kevät on vihdoin saapunut ja aurinko hellinyt meitä. Luulisin, etten ole ainoa, jota kevätaurinko on kosiskellut istutuspuuhiin.

Viikonloppua vietettiin upeassa säässä Tampereella. Treffasin siellä lukioaikaista ystävää sekä kahta upeaa naista täältä blogimaailmasta. Kolme tuntia vierähti ennätysnopeasti Veeran ja Tainan kanssa, kiitos teille vielä - oli todella mukavaa! ♥


Muistakaahan kaikki käydä osallistumassa arvontaan, jossa saat valita suosikkisi RIEMUpuodin verkkokaupasta! Psst...korut ovat myös oiva lahja keväällä valmistuville. :)

Iloista tiistaita,
Heidi