sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Diy adventtikynttelikkö


diy, adventtikynttelikkö, adventti



Ihanaa ensimmäisen adventin iltaa! Vähän meinasi tänä vuonna jäädä viime tippaan tämä kynttelikön teko, mutta vihdoin se on valmis ja esittelykelpoinen. Pitkään pähkäilin millaisen siitä tekisin, kun viime vuotinen betoninen ei nyt sytyttänyt yhtään. Selasin Pinterestin ja Instagramin kyntteliköt moneen kertaan, mutta en vain löytänyt toteuttamiseen asti kelpaavaa ideaa. Pari päivää sitten keksin hyödyntää kynttelikön teossa samaa ideaa kuin aikaisemmin syksyllä muratin kanssa. Minulta vaan uupui ne tärkeät pullot. Yksi pullo minulla oli ennestään ja tänään löysin puuttuvat kolme lasipulloa mummin ja ukin luota. Kotona leikkasin lasten pikkujoulukuusista havut pullojen sisälle, painoin leimasimella Fimo massa -koristeisiin numerot ja veistelin kynttilöitä ohuemmiksi, jotta sain ne asettumaan tukevasti pullon suuhun.

Tunnelmallista illanjatkoa ja energiaa uuteen viikkoon,
Heidi

7 kommenttia:

  1. Täällä hieman samat tunnelmat, kynttelikön väsäsin vasta tänään. No, nyt on valmiina ja ensimmäistä kynttilää poltettu.
    Kiva idea tuo kynttilät pulloissa. Mukavaa alkanutta adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut hyvä me! Ehdittiin kuitenkin ajoissa. :D Kävin heti kurkkaamassa josko olisit laittanut kyntteliköstä kuvaa. Samoin sinulle ♥

      Poista
  2. Vastavierailulla! Näistähän tuli hienot! Mietin vielä, että pitäisköhän munkin tehdä vielä toinen adventtikynttelikkkö :D Mukavaa päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit. :) Ja kiitos. Ehtiihän tässä vielä väsäilemään, mut äkkiä se joulu tänä vuonna taas tulee. Ihan säikähdin, kun tajusin että se on kolmen viikon päästä jo ihan ovella!

      Poista
  3. Kivan näköinen kynttelikkö! Nuo havut ovat kauniit tuolla pullojen sisällä. Meillä adventtikynttilät korvaa tänä vuonna joulukalenterikynttilä. Hurjaa että jo ylihuomenna saa polttaa ekan päivän polttelut. Unohtui äskeisestä kommentissa että käy sä laittamassa arpa vetämään mun blogissa. Tarjolla on sisäisesti nautittavaa kauneutta. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu. Oon kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen ja sopii hyvin tohon olkkarin sivupöydälle. Oon noita joulukalenterikynttilöitä katsellut kaikkien blogeissa, ne on kans tosi kivoja, mut luulen et mä unohtaisin polttaa sitä.:D Kävin osallistumassa, kiitos vinkistä. Mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  4. Kivan näköinen kynttelikkö! Nuo havut ovat kauniit tuolla pullojen sisällä. Meillä adventtikynttilät korvaa tänä vuonna joulukalenterikynttilä. Hurjaa että jo ylihuomenna saa polttaa ekan päivän polttelut. Unohtui äskeisestä kommentissa että käy sä laittamassa arpa vetämään mun blogissa. Tarjolla on sisäisesti nautittavaa kauneutta. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista