sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Sohva on tullut kotiin


Nyt on sohva valittu, huh. Instagram-seuraajat saattoivat jo pannakin merkille, että pisimmän korren lopulta vei Ikean Karlstad.


Joulupukki toi kauan haaveillun harmaan lampaantaljan, joten tarvitsihan talja kaverikseen kauniin sohvan. Eihän uudelta sohvalta toki mitään vanhaa telkkaria kuulu tihrustaa, joten tilaukseen meni 55 tuumainen curved, josta olemme haaveilleet. Tänään tapetoitiin olohuoneen seinä. Yksi asia johti toiseen, tiedättehän.


Sohvan piti olla jämäkkä, mielellään vaalean harmaa ja siinä piti olla korkeat jalat, jotta imuroiminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Kankaan oli oltava "anteeksiantava" ja päällisten konepestäviä. Kankaan tiedoissa kylläkin lukee kemiallinen pesu, mutta ystäväni kertoi pesseensä päälliset monet kerrat pesukoneessa ja hyvin ovat kestäneet.


Sohvapöytä meillä on ollut kauan hakusessa. Tämä löytyi tänään vähän kuin vahingossa - se on nimittäin toimittanut penkin virkaa makuuhuoneessamme. Alunperinhän mieheni on ostanut tuon muuttaessaan opiskelemaan. Hän katseli telkkaria muuttopäivän päätteeksi ja tajusi tarvitsevansa tv-tason. Ainut paikka, mistä niitä siihen kellonaikaan enää sai, oli Citymarket. Hän meni kauppaan ja osti tuon, ainoan mitä kaupasta löytyi. Olisipa sohvan ostaminen ollut yhtä helppoa. ;)


Nyt kellahdan nauttimaan uudesta sohvastani. Ja taljasta. Ja torkkupeitosta!

Iloista alkanutta vuotta kaikille,
Heidi

Niin juu! Etten liikaa pääsisi uudesta sohvasta leijumaan, lapset palauttivat minut heti aamulla maan pinnalle. "Äitiii, herraX leikkas olkkarin mattoon reiän."

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minustakin. Ja niin hyvä istua! Kiitos samoin Jani :)

      Poista
  2. Kiva uusi sohva. :)
    Kääk, voi ei tuo maton leikkaaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään niin paljon! :) Muutama, okei, MONTA rumaa sanaa pääsi. Sain jotenkuten ommeltua reiän umpeen, mutta nähtäväksi jää kuinka kauan kestää...

      Poista
  3. Onpa nätti sohva, ja tuo talja on niin ihana! Ostin juuri valkoisen taljan ja nyt, etenkin nämä sinun kuvat nähtyäni, on tullut mieleen, että tuollainen harmaa olisi ollut tosi kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkään kans sekä sohvasta että taljasta kovasti paljon. :) Multa löytyy nyt molemmat harmaa ja valkoinen talja, valkoisen paikka on keinutuolissa.

      Poista
  4. Hyvä valinta! Teidän olkkari näyttää tosi kivalta ja harmaa talja on ihan nappijuttu sohvan päällä. Niin tuttua on myös tuo lumipalloefekti... Mukavaa viikkoa! Toivotaan, että matonpaikka pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu. Olkkarista tuli kertaheitolla paljon kodikkaampi! Hölmö olo, miksei ole aiemmin tullut tehtyä tätä muutosta. Toistaiseksi paikka on pitänyt ja on jopa suht huomaamaton. Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  5. No onpas teillä laitettu hulinaksi :) Hyvältä näyttää! Kiva tuo kädenjälki-tyynynpäällinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin on, tosiaan. Jos hetkeksi taas rauhoittuisi. Yritin kyllä kosiskella miestä, että oltaisiin samantien tapetoitu eteinen, mutta en onnistunut. :D Tyynynpäällinen on viime vuoden isänpäivälahja. :)

      Poista
  6. Tulin piipahtamaan blogissasi, Villa Murusen sivuilla kun näin kommenttisi "kuin meillä Raumalla". :-) Mukavalta blogisi näyttää ja ihastuttava sohva. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi! :) Sohva ihastuttaa päivä päivältä enemmän. Aurinkoista viikon jatkoa.

      Poista